At vælge den rigtige struktur

Copyright 2006 Konstantin Goudkov

Nu, er du klar til at oprette en butik og kalde dig selv en iværksætter, er den næste ting du skal beslutte, business struktur du vil bruge.

Forretningsstrukturen vil beslutte, hvilke skatter og hvor meget skat betaler du, hvordan du vil registrere det, hvor mange mennesker vil være i erhvervslivet med dig op til de praktiske grynet detaljer i din daglige drift. At vælge den rigtige struktur er lige så vigtigt som at vælge det rigtige produkt at sælge, da dette vil spille en stor rolle i den administrative side af din virksomhed.

Så hvad er dine muligheder? Der er forskellige slags strukturer, men disse er blevet kategoriseret i to: corporate og den ikke-corporate.

De virksomhedsstrukturer er typisk de forskellige former for selskaber, som omfatter Business Corporation, også kendt som C-corporation. S-corporation og luk Corporation er også blandt de virksomhedsstrukturer.

For ikke-corporate strukturer, vi har: tunge enkeltmandsvirksomhed, de forskellige former for partnerskaber (generelle partnerskaber, kommanditselskaber, kommanditselskaber) og aktieselskab.

Hver af dem har fordele og ulemper – men alle disse kan være relativ afhængigt af dine behov og mål.

For at give dig en guide til at vælge den bedste business-enhed for dig selv, skal du overveje disse faktorer:

a) ansvar beskyttelse–at komme ind virksomhed er altid en risiko. Uanset hvor meget tid, kræfter og penge du sætter ind i det, er der ingen reelle garantier for succes. Der er strukturer, der tilbyder maksimal ansvar beskyttelse for virksomhedsejere, og nogle der ikke gør. For eksempel, hvis din virksomhed får en retssag, der betaler? Du eller din virksomhed? Svaret afhænger af form for virksomhedsstruktur din virksomhed har. Oftest, hvis din virksomhed er en højrisiko venture, ville det være bedst at vælge strukturer, som vil tilbyde maksimal ansvar beskyttelse kan lide LLCS eller selskaber.

b) skatter–skatter er en af de største bekymringer vil være forretningsmænd. Oftest spørgsmålet er: hvilken type struktur vil gøre det muligt for mig at betale mindst i skat dollars? Visse typer af strukturer som en enkeltmandsvirksomhed og partnerskab tillade virksomhedsejere skal beskattes kun én gang – på det personlige indkomstniveau, mens nogle strukturer som C-corporation og lukket corporation har dobbelt beskatning. LLC beskattes på den anden side, afhængigt af antallet af sine medlemmer.

Værdien af at kende beskatning principperne for hver struktur er vigtigt, især hvis din virksomhed vil være umiddelbart rentabel i sine tidlige år.

c) kontrol og ledelse–der vil styre din virksomhed? Hvor mange har stakes på din virksomhed? Hvor meget kontrol er du villig til at opgive til andre? Vil du køre din forretning ved dig selv?

Forretningsstrukturen beslutter ofte hvor meget kontrol du og de andre berørte parter ville have over forretningen. Hvis du ønsker maksimal kontrol, hvor du og ingen andre har noget at sige, så er enkeltmandsvirksomhed vejen at gå. Men hvis der er andre aktører, der er strukturer, der kan definere størrelsen af kontrolelementet Co-ejerne vil have. Begrænset partnerskab for eksempel, giver den aktive partner maksimal kontrol over den daglige drift af virksomheden, med begrænset partneren ikke sige overhovedet i sine operationer. Men hvis du og dine partnere kræve de samme rettigheder, aktieselskab er en god mulighed da under loven gives alle medlemmer lige rettigheder over forretningen.

Hvis kontrol er et spørgsmål, undersøge management aspekt af hver struktur og vælge, hvad vil være mest acceptable for dig.

d) kontinuitet og omsættelighed–hvor længe vil du være i erhvervslivet? Hvis du har ingen entydige svar, eller hvis dit svar er overveje “så længe det er rentabelt” kontinuitet eller levetiden for en virksomhed. Der er strukturer, der kan give ubegrænset levetid for en virksomhed – hvilket betyder, at selv om ejerne dø eller interessenterne sælge deres andel, kan virksomheden fortsætte. Nogle strukturer tillader ikke dette, og opløses meget lettere i visse omstændigheder som ejerens død, partner flytter ud, skilsmisse, købe og så videre. Et andet spørgsmål, som du bør også overveje er muligheden for at overføre eller lette for at sælge dine aktier eller interesser i en forretning i tilfælde af at jer savnet. Virksomhedsstrukturer give ejerne lethed i at overføre deres aktier til en anden grossist eller et andet medlem ved at tilmelde det. På den anden side vil LLCs og partnerskaber have sværere ved at overføre deres aktier eller interesser, uden at selskabet at få opløst, medmindre de har en buy-out aftale på plads.

e) kapitalisering–hvor meget kapital gør du nødt til at etablere en virksomhed? Naturligvis enklere strukturer som enkeltmandsvirksomheder og partnerskaber kan indstilles til en minimal pris. Virksomhedsstrukturer har til gengæld en masse papirarbejde, både i sin indledende opsætning og vedligeholdelse, at det kræver nogle rigtig hårde kontanter til at køre. Hvis du får brug for supplerende kapital senere, overveje en struktur, der vil tillade dig at gøre dette med minimum ståhej. For eksempel, kan selskaber nemt skaffe penge ved at tilbyde deres lagre for offentligheden, mens en enkeltmandsvirksomhed er begrænset til at skaffe midler fra personlige lån eller banklån.

Den nederste linje–ingen kan fortælle, hvilken virksomhedsstruktur er rigtige for dig, men dig selv. At vælge den rigtige enhed kræver en masse omhyggelige overvejelser fra din side. Bortset fra de ovennævnte faktorer, bør du også overveje dine ressourcer ved hånden og din forvaltningskapacitet. At være opmærksom på dine særlige styrker og behov og at blive informeret om de forskellige aspekter af hver virksomhedsstrukturen er vigtigt at identificere den rigtige struktur for dig.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.