Hvordan at vælge den rigtige enhed til din virksomhed

Lad mig først sige, at jeg ikke er en advokat og resten af denne artikel er bare baseret på mine erfaringer, så jeg vil råde dig til at kontakte John Hyre på www.realestatetaxlaw.com at få nogle solide, specifikke råd om netop din situation.

Også denne artikel kommer ikke til at diskutere jord trusts, som nogle af jer måske har lige snuble på. En jord tillid er ikke en enhed. Selv om det er ofte bruges sammen med enheder, er det blot et papir enhed, der bruges til at beskytte ejendomsretten fra offentligheden.

Når jeg først fik tænkt mig, var den tilbagevendende visdom, en investor skal bruge en C corp for kontant tilbud. Kontant tilbud mener jeg noget, der kaster kontanter hurtigt. Det kan være en engros flip, retail tildeling, rehab og detail, indstilling, osv.

Der var mange grunde hvorfor dette var og er anbefalet. Først, C corp tilbyder store ansvar beskyttelse og giver ejeren til at drage fordel af frynsegoder, således dræning corp af overskydende fortjeneste gennem berettigede udgifter.

Hvad jeg har lært den skrap måde er, at denne enhed ikke er nødvendigvis bedre for kontant tilbud end andre enheder, medmindre du laver alvorlige cash numre. Hermed mener jeg at den ekstra fordel, at en C corp tilbyder ikke er tilgængelig for dig uden en ton af kontanter kommer.

Stoppe op og tænke over det et øjeblik. Du kommer til at generere nok penge til at betale normale driftsudgifter som løn, marketing, finansiering, overhead mv. og stadig have penge tilbage til at oprette firma programmer for pensionering, medicinsk, forsikring, uddannelse, osv.?

Typisk, svaret vil være “Nej”, i det mindste i de formative år. Den primære ulempe ved en C corp er, at eventuelle tab, papir eller på anden måde, ikke gennemstrømning til din personlige selvangivelse. Du får ikke at bruge dem når som helst snart.

Da jeg startede, var den sekundære anbefaling for kontant tilbud en S corp, fordi det tilbyder mange af de samme fordele som en C corp, endnu tilladt ejeren at flow tab gennem den personlige selvangivelse. Når virksomheden blomstrende var derefter konvertere til en C corp ikke vanskeligt.

Da jeg gik gennem denne forskning igen om et år siden, fleste svar jeg modtog var at jeg skal bruge en begrænset partnerskab (LP) til kontant tilbud med en begrænset ansvar selskab (LLC) som den generelle Partner (GP). Jeg har også hørt andre foreslår at bruge en S corp som GP. Andre anbefalinger indgår ved hjælp af en LLC i sig selv som kontant håndtere enhed.

Hvad med enheder for ihændehavere? Hermed mener jeg enhver ejendom, der hænger i et stykke tid og ikke udbetale snart. Det kunne være en udlejning, leasing option, eller enhver ejendom med ejeren finansiering, herunder emne til (Sub2). Hvad jeg fik at vide der var den samme; at en LP med en LLC som GP var aktuelt bedste.

Pointen her er, at hvis du bruger den nødvendige tid til forskning dette problem (og du bør), du er tilbøjelige til at få hver enkelt af disse svar og eventuelt mere.

Min erfaring er, at nogen af disse foreslog enheder er bedre end at starte med en C corp, som jeg gjorde. Faktorer, der bør spille ind i din beslutningsprocessen omfatter setup omkostninger og enhver stat-specifikke love for hver af enhederne. For eksempel, i min tilstand, Texas, er LLC meget billigere at etablere end en LP. Men, LLC er også underlagt franchise skatter på bruttoindtægter over 150 k og LP er ikke.

Forvirret? Jeg er enig, det ikke er nemt at vide, hvad den rigtige fremgangsmåde. Har du brug for en eller flere enheder etableret før du gør nogle tilbud? Absolut ikke. Hvorfor gå til besværet med etablering af selskaber for en virksomhed, som du kan beslutte at afbryde? Hvordan kan du vide, hvis du vil endda som fast ejendom investere indtil efter du har gjort nogle tilbud? Hvorfor skal du konfigurere alvorlige aktiv beskyttelse, indtil du har noget værd at beskytte?

Min anbefaling ville være at begynde at forske de forskellige enheder til din tilstand, som du fortsætter med at arbejde din investerende virksomhed. Efter min mening er der ingen grund til at gøre tingene kompliceres i de indledende faser. Hvis der er ingen indlysende negativer til en LLC i din tilstand, så måske det ville være en god start.

Jeg vil ikke haste ud og oprette en separat enhed for kontant tilbud og en separat enhed for brugere, som jeg gjorde. Jeg ville ikke sætte op en LP som min første enhed, da det involverer mindst to partnere, en begrænset og en generel partner. Enheder er ikke mejslet i sten. Med ordentlig vejledning og råd fra gode advokater og CPA’S, kan du foretage ændringer til din forretningsplaner, som virksomheden vokser.

Igen, dette er ikke noget du nødt til at regne, når først lige begyndt. Finde nogen meget vidende om fast ejendom investere, som John Hyre nævnt ovenfor, og begynde at spørge de vanskelige spørgsmål, så du kan træffe informerede beslutninger. Som din virksomhed vokser, kan din aktiv beskyttelse vokse med det.

Tak for læsning. Indtil næste gang, god investering.

Med venlig hilsen

Tim Randle

mailto:info@TexasRealEstateClub.com

(c) Copyright 2003, alle rettigheder forbeholdes.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.