Den Executive CV – bevæger sig ud over resultater

Der er en større forskel mellem konventionelle CV’er og executive CV’er. Resultater er normalt en konventionel genoptage midtpunkt (dvs., der angiver hvor meget penge blev gemt, hvordan salget steget, hvilke processer var foreslået, planlagt, igangsat, gennemført eller strømlinet). Den executive CV, på den anden side har mere end én fokus. Det hentyder til den udøvende evne til at drive overskud (resultater) og kapacitet til at føre (det vil sige, at blande forskellige “bløde” kompetencer) en organisation.

Succeser er lettere at slibe ind på. Resultatet er klart, ofte kvantificerbare. Efter alt, enten du trængte et marked eller du ikke, eller enten du var en top performer eller du weren’ta. Det er sværere at fange følelsesmæssige kompetencer på papir, at angive hvem du er, hvad du står for, hvordan du relatere til andre, hvordan du påvirke forandringer inden for en organisation.

På en executive CV, er en liste over resultater ikke tilstrækkeligt. Arbejdsgivere forvente mere, og da dit CV er en introduktion til din fulde kvalifikationer, du skal optage hvad du har gjort samt give en opfattelse af, hvordan du påvirke andre. Oplysningerne skal præsenteres i en kortfattet og overbevisende måde, at dit CV er din vigtigste markedsføringsredskab.

Ud over resultater

Kombineret med en track record for succes, er god ledelse den vigtigste faktor i overlevelse af en organisation. På grund af dette er ledere, som påpeger de følgende “bløde” nødvendige færdigheder på deres CV normalt dem inviteret til en samtale. De viser, at de har de uhåndgribelige kvaliteter, der fremmer væksten af organisationen. Disse er de pågældende elementer:

Visionær – en “idé-person”, der udfordrer traditionelle måder at drive forretning, og er villige til at tage kalkulerede risici. Demonstreret evnen til at tænke strategisk, handle taktisk og har karakterstyrke, til at motivere andre til at købe ind i hans eller hendes idéer, begreber og værdier.

Professionel integritet – en person, der forstår værdien af ærlighed, ansvarlighed og tillid i en virksomhedsmiljø.

Karisma – evne til fængslende publikum, at have en tilstedeværelse at kommandoer respekt og har en naturlig evne til at holde interessen for lytteren.

Følelsesmæssig selvkontrol-en person, der foregriber udfordringer og overvinder de uventede.

Følelsesmæssig intelligens – bevidsthed om ens egne følelser samtidig at have empati og forståelse for andre mennesker- og forholdet mellem to.

Effektiv brug af indre ressourcer – en person, der har tillid til hans eller hendes gut instinkter og tager initiativ til at drive forandring.

Fleksibel kommunikation stil – evnen til at vurdere en situation, og reagere hensigtsmæssigt. Da der ikke er meget plads i toppen, bør muligheder på stadiet executive-niveau er begrænset, dit CV gå videre end den entry-level tilgang og fokus på, hvem du er professionelt og personligt. Dette er grunden til, at det er afgørende, at som en udøvende, du præsenterer dig selv som en komplet pakke – et produkt en virksomhed ønsker at erhverve.

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.