Outsourcing CAD Offshore: Vurdering af Service Provider pålidelighed

Hvis du har besluttet at outsource nogle af dine CAD til en offshore-udbyder (“sikkerhedsplan”), er det vigtigt, at du omhyggeligt evaluere din potentielle partner først. Outsource til dem, hvis de kunne passere gennem din vurdering sigte. Her er nogle vigtige evalueringskriterier og metoder til vurdering af dem:
—> Kriterium: den sikkerhedsplan bør være Web-kyndige tjekke hvis Sikkerhedsplanen for operatører har en hjemmeside. Hvis de ikke gør det, vil behandle dem efter al sandsynlighed give en dårlig oplevelse. Hvis de har en hjemmeside, kontrollere, om deres postadresse og telefonnummer vises på det, således at de er fysisk kan nås.
Give OSP kredit, hvis webstedet har for det meste tekst med begrænset grafik, har næsten ingen animation, tydeligt forklarer, hvad OSP gør og er let at navigere. Dette indebærer detaljeret viden om hjemmeside design, hvilket øger deres ‘web-kyndige’ rating.
Din CAD outsourcing sandsynligvis kommer til at omfatte overførsel af store mængder data over internettet. Dette kræver en sikkerhedsplan, der er dygtige med e-mail. For at vurdere dette, sender OSP spurgt flere oplysninger og se hvis du får et svar inden for 12 timer. Svaret bør være perfekt fokuserede på dit spørgsmål. Du skal være omhyggelig med en autoresponder (dvs, en web-baseret telefonsvarer) ikke er at svare dig, så formulere dit spørgsmål at kræve et skræddersyet svar.
Efterfølgende sende to flere spørgsmål relateret til arbejdet du overvejer at give Sikkerhedsplanen for operatører. Kontrollere, at disse svar også er tidssvarende og relevant. Hvis Sikkerhedsplanen for operatører har en formular på deres hjemmeside for at sende dem e-mail, give dem ekstra point (smart webmastere ikke sætte deres e-mail-adresser på deres hjemmesider at modvirke spam robotter fra at finde adresser og sende uønsket post til dem).
—> Kriterium: sikkerhedsplan bør Have en tilfredsstillende profil
Email Sikkerhedsplanen for operatører et spørgeskema, som samler en lang række oplysninger på dem. Beslutte, om du kan lide hvad du finder. Dette spørgeskema skal dække adresseoplysninger, telefonnummer på den enkelte behandler dig, virksomhedshistorie, finansielle resultater, referencer, specifikke CAD kapaciteter, track record, installeret hardware, software-platforme, arbejdskraft, HRD politikker, datasikkerhed og fysisk sikkerhed. (Hvis du gerne vil gemme i længere tid og specialiseret arbejdskraft involveret i udarbejdelsen af sådan et spørgeskema, kan du købe en bank af 200 + omhyggeligt formulerede spørgsmål fra gruppen Magnum på for under $15.)
Komme i kontakt med nogle af deres referencer og spørge dem, om de havde en god oplevelse med den pågældende OSP.
—> Kriterium: sikkerhedsplan bør kende deres CAD
Nu er det tid til at bede dem om en lille betalt prøve, helst en mindre del af et projekt, du planlægger at outsource. Kontrollere, om deres output er tilfredsstillende (du ville vide bedst om dette). Vurdere, om de bad dig om alle de spørgsmål, de bør have før de startede tegning, som er et tegn på god planlægning praksis.
—> Kriterium: sikkerhedsplan bør kende deres kommercielle papirarbejde
Send dem en detaljeret specifikation af CAD arbejde du vil have gjort og bede om et tilbud. Evaluere deres tilbud baseret på hvorvidt det klart beskriver tekniske anvendelsesområde, pris, leveringstid, ikke-videregivelse, ændring omkostninger, betalingsbetingelser, garanti og tilstand af betaling. Hvis alle disse emner er overed, du sandsynligvis tale med nogen med kommercielle kompetence—godt!
—> Kriterium: være tilfredse med den kontakte Person
Telefon denne person og chat kort med ham/hende. Beslutte whetheryou føler er kompetent og let at håndtere.
~ ~ ~ Evalueringens Over: Hvad nu? ~~~
Nu har du en idé om hvor god OSP er. Start med at sende dem et beskedent tildelinger. Vær ikke bekymret, hvis der er mange tekniske spørgsmål: disse bør falde som Sikkerhedsplanen for operatører gør flere opgaver for dig. Men det er ikke alle. Omhyggelig udvælgelse af offshore CAD serviceudbydere er ikke den eneste faktor, der er involveret i vellykket offshore CAD outsourcing. En væsentlig årsag til outsourcing opdeling er kundens manglende evne til at styre den løbende proces. Der er et parti skal siges her; det vil alle dukke op i min næste artikel—ophold tuned!

Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.